首页 工作范文党团范文合同范本工作报告演讲稿范文心得体会条据书信礼仪论文其他范文 入党申请 观后感 教师笔记 工作方案
  • 读书心得体会
  • 培训心得体会
  • 军训心得体会
  • 教师心得体会
  • 解放思想心得体会
  • 工作心得体会
  • 学习心得体会
  • 社会实践心得体会
  • 教师笔记
  • 经验交流材料
  • 师德师风心得体会
  • 科学发展观心得体会
  • 反腐倡廉心得体会
  • 启航范文网 > 心得体会 > 科学发展观心得体会 > 七年级上册英语试题_人教版七年级上册英语期末试题

    七年级上册英语试题_人教版七年级上册英语期末试题

    时间:2019-03-23 13:41:47来源:启航范文网本文已影响

      骄戒躁,平复心情,按部就班,不急不慢,如鱼得水,马到成功!祝你七年级英语期末考试成功!下面是小编为大家精心整理的人教版七年级上册英语期末试题,仅供参考。

      人教版七年级上英语期末试题

      (满分120分 考试时间100分钟)

      一、听力(共20小题;每小题1分,满分20分)

      A)听对话回答问题,将正确选项填涂在答题卡相应位置。(读两遍)

      1. What does the girl often do at weekends?

      A. B. C.

      2. What will May buy for her mother?

      A. B. C.

      3. What does Bob like to have for breakfast?

      A. B. C.

      4. How does Millie go to the museum?

      A. B. C.

      5. When was Lisa born?

      A. On January 1st. B. On April 1st. C. On October 1st.

      6. How many syllables does the word you hear include?

      A. One syllable. B. Two syllables. C. Three syllables.

      7. Why does the girl NOT lend the boy a pen?

      A. Because she is using (使用) the pen.

      B. Because she doesn’t want to help the boy.

      C. Because she only has a pencil.

      8. Who is the letter from?

      A. It's from America. B. It's from Millie. C. It's from Li Lei.

      9. Who are the two speakers(说话者)?

      A. A farmer and a worker. B. A brother and a sister. C. A teacher and a student.

      10. How long does Amy practise volleyball every day?

      A. An ho ur. B. Half an hour. C. One and a half hours.

      B)听对话和短文回答问题, 将正确选项填涂在答题卡相应位置。(读两遍)

      听第1段材料,回答第11-12小题。

      11. What are Sandy's favourite vegetables?

      A. Tomatoes. B. Potatoes. C. Carrots.

      12. How often does Sandy eat them?

      A. Four times a week. B. Five times a week. C. Every day.

      听第2段材料, 完成信息表第13-15小题。

      A Happy Sunday

      Meet 13

      Take a bus there and spend 14 buying the tickets

      In the sports center Play badminton for two hours

      In the park Play games

      In KFC Have lunch

      In the Reading club Go there at 15

      13. A. in the sports centre B. at the school gate C. in the park

      14. A. 10 yuan B. 16 yuan C. 20 yuan

      15. A. 3:30 p.m. B. 3:00 p.m. C. 2:30 p.m.

      听第3段材料,回答第16-20小题。

      16. The girl wants to be a designer because she likes ▲ .

      A. fashion B. design C. models

      17. Which of the following is NOT her design?

      A. Jeans. B. A coat. C. Boots.

      18. What is the sweater made of?

      A. Cotton. B. Wool. C. Leather.

      19. What colour are the trousers?

      A. Pink. B. White. C. Black.

      20. What two things have the same (相同的) colour?

      A. The coat and the sweater. B. The coat and the trousers. C. The boots and the sweater.

      二、单项选择(共20小题;每小题1分,满分20分)

      从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。

      21. —Do you have ▲ car? —Yes. But I lend ▲ to David.

      A. an; one B. a; it C. a; one D. an; it

      22. —Look! There are so many people by the Gexian Lake.

      —Nobody likes to stay at home ▲ a sunny morning.

      A. on B. in C. at D. to

      23. —What do you plan to do at night? —I want to ▲ fireworks with my friends.

      A. take off B. set off C. fall off D. cut off

      24. — How about the comic book? It’s $35.

      — I can’t take it. The price is too ▲ for us students.

      A. high B. cheap C. expensive D. much

      25. —Which of the following words has the same sound as the “s” in the word “cups”?

      —Let me see. That’s ▲ .

      A. mangoes B. pumpkins C. dislikes D. models

      26. —______ is the total number of your score? — Ninety-four.

      A. How B. How many C. What D. How much

      27. ▲ more people ride public (公共的) bikes, the streets will not be crowded (拥挤).

      A. So B. If C. But D. And

      28. It’s good for your eyes to ▲ the green hills after working for a long time.

      A. look out of B. look out at C. look out from D. look for at

      29. — How much does an iPhone 7 ▲ ?

      — More than 5,000 yuan. I don’t think it is a good idea to spend so much on a phone.

      A. buy B. spend C. cost D. take

      30. How ▲ the young people look at the party! They are dancing ▲ .

      A. happily; happily B. happy; happy C. happily; happy D. happy; happily

      31. —How is your friend? — He is ▲ and he’s at school now.

      A. good B. ill C. bad D. well

      32. Mrs Green is much too fat because she eats ▲ sweet food.

      A. too many B. much too C. many too D. too much

      33. —What do you think of my red gloves, Amy? — ▲ .

      A. Very well B. It’s good. C. They’re nice. D. I like it very much.

      34. The jacket ▲ my brown trousers very well, and it ▲ me well.

      A. match; fits B. fits; matches C. matches; fits D. fit; matches

      35. There ▲ lots of bread and some oranges for breakfast in the fridge.

      A. has B. have C. are D. is

      36. Which of the following underlined (划线) parts has the same sound as [æ]?

      A. Christmas B. taste C. another D. hamburger

      37. —Would you like ▲ some chicken for dinner? —Yes, please.

      A. order B. to order C. ordering D. orders

      38. — Tom is often late for school and he doesn't do his homework.

      — He is a ▲ boy, I think.

      A. tired B. slow C. busy D. lazy

      39. — ▲ do you visit your grandparents?

      —Three or four times a year. Usually at Mid-Autumn festival and Spring Festival.

      A. How long B. How much C. How often D. How many

      40. RT-Supermarket ▲ at 9 a.m. and it ▲ for 10 hours every weekend.

      A. opens; opens B. opens; is open C. is open; opens D. open; is open

      三、完形填空(共10小题;每小题1分, 满分10分)

      阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中,选出一个最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。

      I am an apple. I'm a kind of sweet fruit. I grow in many places of the world, but I can't grow well in very hot places 41 very cold places.

      I am not like my cousins –pears and bananas. I am rounder than a pear and bananas are 42 than me. I am delicious, 43 people in the world like to eat me. They can usually eat me 44 washing(洗) me. They can also cook me to 45 all kinds of food, sometimes they put me in cans(罐头) to send me to other places of the world. Almost everyone can have money to buy me

      46 I cost very little.

      I can also help people get 47 . There is a saying in English: An apple a day keeps the doctor away. Don't you think that I'm very great? I have many vitamins (维生素) inside, they are

      48 for you. I really wish to make you happy and healthy, so don’t forget to eat me as often as possible (尽可能经常地).

      But I also need your love, if you want to make me taste better, you must 49 me well. Thank you for your love. I'll try to grow well and 50 sweeter. Then you will like to eat me a lot more.

      41. A. but B. or C. and D. so

      42. A. shorter B. older C. fatter D. longer

      43. A. so B. and C. but D. or

      44. A. for B. before C. after D. with

      45. A. let B. have C. take D. make

      46. A. because B. so C. but D. and

      47. A. happy B. healthy C. comfortable D. smart

      48. A. good B. bad C. ready D. different

      49. A. look for B. look after C. look like D. look at

      50. A. sound B. feel C. become (变得) D. look

      四、阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)

      阅读下面内容, 然后从所给四个选项中,选出一个最佳选项, 填涂在答题卡相应位置。

      (A)

      (New Words: sale 售价;list price 标牌价;navy深蓝色;olive橄榄色)

      51. If John wants to buy a pair of basketball shorts and a pair of men’s running shoes. How much will he pay(支付)?

      A. $ 24.88. B. $ 36.48. C. $ 39.98. D. $ 42.98.

      52. Peter wants to buy a jersey and a pair of shorts, but he has only $ 15.00. Which will he buy?

      A. A basketball shooter jersey and a pair of zipper shorts.

      B. A practice basketball jersey and a pair of zipper shorts.

      C. A pair of basketball shorts and a basketball shooter jersey.

      D. A practice basketball jersey and a pair of basketball shorts.

      53. What can you buy for him as a birthday present if Jason’s favourite colour is green?

      A. A boys’ full zip coat. B. Boys’ Track Pants.

      C. Boys’ basketball shorts. D. Boys’ basketball shooter jersey.

      (B)

      Everyone hopes to have a healthy lifestyle. But do you know what a healthy lifestyle is like? Here are some ways to have a healthy life.

      Get active

      This is the most important way of a healthy lifestyle. Walking, running, pl aying basketball and other sports will help you keep fit.

      Keep clean

      Keep the places around you clean. Unclean and untidy places can make you angry and make you ill.

      Eat healthily

      Our health depends on (依赖于) our food, so everyone should remember to eat healthy food. The healthier food you eat, the healthier you will be.

      Live green

      This is the easiest way to live a healthy lifestyle. Plant trees around your house. Try your best to use less water. Stop using things if they are bad for environment.

      54. How many ways does the passage tell people to have a healthy lifestyle?

      A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

      55. How will unclean places make people feel?

      A. Sad. B. Angry and ill.

      C. Happy and healthy. D. Excited.

      56. From the passage, which of the following is the way to live green?

      A. Getting lots of exercise. B. Keeping clean and tidy.

      C. Planting trees. D. Eating more fruit and vegetables.

      (C)

      There is a new rule (规定) for students. They need to run 1,500 metres each day. How do they like the new rule? Are they ready to run?

      Wang Tao: I’m 12 years old. I’m from Beijing. As Grade 8 students, we usually run 50 metres,200 metres or 400 metres in PE class, but never 1,500 metres. But I think the new rule is a good idea. It can help us keep fit. Running can also make us active (活跃的) in the daytime.

      Liu Tao: I’m 13 years old. I ’m from Dalian. Many students worry about the new rule. We only run 400 metres in PE class. Some students say that they may feel tired and sleepy in class after running. But I am OK with it. I can run 1,000 metres in 3 minutes.

      Shi Ming: I’m 14 years old. I’m from Qingdao. Students in our school run 600 metres in Grade 7

      and 800 metres in Grade 8 in PE class. In winter, we run about four laps (圈) each day. That is close to 1,500 metres. I think it’s good for us.

      57. Which of the following doesn’t Wang Tao run in PE class?

      A. 50 metres. B. 200 metres. C. 400 metres. D. 1,500 metres.

      58. Wang Tao thinks running can make students ▲ .

      A. healthy and active B. beautiful and healthy

      C. strong and active D. tall and strong

      59. What does the underlined word “sleepy ” mean (意思是) in Chinese?

      A. 兴奋的 B. 健康的 C. 开心的 D. 困倦的

      60. Which of the following is TRUE(正确的) according to the passage?

      A. Wang Tao is a Grade 7 student.

      B. Shi Mingming runs about 1,000 metres each day in winter.

      C. Wang Tao and Liu Tao live in different cities.

      D. Shi Mingming runs 800 metres in Grade 7 in PE class.

      五、词汇运用(共15小题;每小题1分,满分15分)

      A)根据句意、汉语或音标提示,写出各单词的正确形式,每空一词。

      61. Can she ▲ (借) you her new boots for the fashion show?

      62. Don’t play so many computer ga mes. It’s just a waste of time and ▲ ([]).

      63. Zhang Bicheng, the winner of the Voice of China, ▲ (练习) singing a lot every day.

      64. —December 13th is a ▲ (特殊的) day for Nanjing.

      —Yes, we mustn’t forget the history.

      65. —What a smart boy! —He always ▲ (穿衣) himself in the morning.

      B) 用括号中所给词的正确形式填空,每空一词。

      66. Simon plays football with his friends for ▲ (many) than three hours every day.

      67. My family always go to a restaurant for supper ▲ (two) a week.

      68. —Are more and more people ▲ (interest) in shopping online? —Yes, it’s cheap and convenient (方便的).

      69. The ▲ (scarf) in Star Shopping Mall are very beautiful and they are made of silk.

      70. We can see some ▲ (hero) photos on the wall. We should learn from them.

      C) 用所给动词的正确形式填空,词数不限。

      71. —Thank you for ▲ (teach) me how to use the iPad. — It’s my pleasure.

      72. We need vegetables and fruit ▲ (keep) healthy.

      73. —Is Sandy in Mr. Wu's office? — Yes, she ▲ (invite) him to come to her birthday party.

      74. —This pair of boots looks pretty on me. Can I try ▲ (they) on?—Sure.

      75. Children ▲ (celebrate) Halloween by playing the game called “trick or treat”.

      六、任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)

      请认真阅读下列短文,并根据所读内容在以下表格中的空格里填入最恰当的单词。每空一词。

      Eating habits are different in different countries. The Chinese have a saying “Eat good things for breakfast, eat a big meal for lunch, but eat less at dinner.” Many people in the USA agree(同意) that people start a day with a good breakfast, but their ideas about lunch and dinner are different.

      Most people in America only have a short time for their lunch, so they eat a small lunch. After work, they can have more time to eat a big dinner. It is a way to take a good rest after a long, hard day of work, they usually have a quiet dinner at home with all the family members talking about their day.

      Eating at restaurants is also different. In China, very often you can hear people talking and laughing loudly, and they are just having a good time. In America it is not like this. They usually eat a good meal far away from the noisy places. If they are making some noise, others in the restaurants will look at them angrily, even the manager (经理) of the restaurants will ask them to be quiet (安静).

      76 eating habits in different countries

      People Having three 77 at home 78 at restaurants

      79 They have a good breakfast.

      They eat a big lunch.

      They eat 80 at supper. They often 81 and laugh loudly when they are eating.

      They show they are having 82 if they do like this.

      Americans They start the day with a good breakfast, too.

      They never have their lunch for a

      83 time.

      They like a big dinner at home, talking about their day after work. They enjoy their dinner in quiet 84 and talk softly at dinner.

      If someone makes some noise, 85 people in the restaurants will feel angry.

      七、短文填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

      根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词, 并将完整单词填在答题卡对应题号后的横线上。

      Now if you go out or surf the Internet, one word is very popular a 86 young people. That is the word “fashion”. But lots of young people don’t know what it really means. They just think new hair s 87 is fashionable, a new kind of clothes is fashionable, and even smoking or drinking is fashionable. So they just try to do something to m 88 themselves (他们自己) look fashionable.

      These young people often do something w 89 . Some children buy cigarettes (香烟) and smoke them without (没有) letting their teachers or parents know. Some students begin to l 90 to drink and it costs them a lot of money. Some children want their parents to b 91 them mobile phones, but they just use their phones to play games and c 92 with their friends. Some young students like to run after “fashionable” stars. They often do their best to see music stars and sometimes they have to go f 93 away to see the stars face to face. They often h 94 to look here and there for the information (信息) of the “fashionable” stars.

      But many other people don’t think so. They think fashion means m 95 and useful (有用的) things to people around us. Children should try to be really fashionable.

      八、书面表达(共1题;满分15分)

      假如你是Wang Lin, 收到你美国朋友John的电子邮件, 想了解每年春节前你的购物情况。请根据下表所提供的信息,用英语给他回复。

      Shopping for the Chinese New Year Reason

      When to go 节前一天,和母亲去 春节临近

      How to go 乘坐公交车去购物中心 离家较远

      What to buy 挑选自己喜欢的衣服 穿着神气

      鸡蛋、肉、饮料 准备晚餐

      What else to buy ……(自拟一点) ……(自拟一点)

      Your ideas …… (自拟一点)

      注意: 1. 表达中必须包含所给要点,可以适当发挥。

      2. 词数:80词左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。

      3. 文中不得出现真实的姓名、校名和地名等信息。

      Dear John,

      I’m happy to get your email. Now I will tell you how I shop for the Chinese New Year.

      ▲

      ▲

      ▲

      We often have fun at the Chinese New Year.

      All the best.

      Yours sincerely,

      Wang Lin

      人教版七年级上册英语期末试题参考答案

      一、听力(共20小题;每小题1分,满分20分)

      1. B 2. C 3. A 4. C 5. B

      6. C 7. C 8. B 9. C 10. C

      11. C 12. A 13. B 14. C 15. A

      16. B 17. A 18. B 19. C 20. A

      二、单项选择(共20小题;每小题1分,满分20分)

      21. B 22. A 23. B 24. A 25. C

      26. C 27. B 28. B 29. C 30. D

      31. D 32. D 33. C 34. C 35. D

      36. D 37. B 38. D 39. C 40. B

      三、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

      41. B 42. D 43. A 44. C 45. D

      46. A 47. B 48. A 49. B 50. C

      四、阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)

      51. C 52. B 53. A 54. C 55. B

      56. C 57. D 58. A 59. D 60. C

      五、词汇运用(共15小题;每小题1分,满分15分)

      61. lend 62. energy 63. practises 64. special 65. dresses

      66. more 67. twice 68. interested 69. scarves 70. heroes’

      71. teaching 72. to keep 73. is inviting 74. them 75. celebrate

      六、任务型阅读(共10空;每空1分,满分10分)

      76. Different 77. meals 78. Eating 79. Chinese 80. less

      81. talk 82. fun 83. long 84. places 85. other

      七、短文填空(共10空;每空1分,满分10分)

      86. among 87. style 88. make 89. wrong 90. learn

      91. buy 92. chat 93. far 94. have 95. modern

      八、书面表达(共1题;满分15分)

      (Omitted)

      看了“人教版七年级上册英语期末试题”的人还看了:

    1.人教版七年级英语上册期末试卷带答案

    2.人教版七年级上册英语期末测试题及答案

    3.人教版七年级英语上册期末试卷及答案

    4.人教版七年级上册英语期末试题及答案

    5.人教版七年级上英语期末试卷

    相关热词搜索:人教版七年级上册英语期末试题 人教版七年级英语试卷 人教版七年级英语mp3